fredag 19 juni 2009

Hantverkskunnande från skogarna

Det finns ett antal företag som skulle slå igen sina dörrar om följande kunskap spred sig. Pernod, Rickard, Bols, Smirnoff och Ålborg skulle snabbt inse att deras verksamheter har inga framtidsmöjligheter.
Det var med glädje jag upptäckte att kunnandet satt genetiskt i fingertopparna och blickens avgörande när bladens aromer hade dragits ut färdigt.
Principen för denna ädla dryck är att man plockar färska porsblad och täcker dessa med Brännvin special under drygt ett dygn (tiden varierar med bla. bladkvalité och drycken skall få lätt mintgrön färg) och därefter filtreras bladen bort.
Serveras lätt kyld.
Man blir salig, man kan inte bli saligare
Att få ut en sådan här produkt på den "fria" marknaden går inte, för det finns en ohelig allians mellan byråkratin och storföretagen, de sitter således i samma båt
Snart kommer riktiga midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar